Lézeres tisztítás

Lézeres jelölés

Lézeres hegesztés

Termékeinknél egyedi lézersugár-vezérlési módszert alkalmazunk. Vezérlése beépített érintőképernyős kezelőpanelen keresztül történik. A tisztítás során mi határozzuk meg a lézersugár méreteit és tisztítási beállításait. Szabadalmaztatott sugárvezérlőnk lehetővé teszi az érzékeny felületek tisztítását is. Érzékeny anyagok esetén nagyobb impulzus energiájú készülékeket ajánlunk. Az erőteljes hűtésnek köszönhetően problémamentes, több mint 10 órás folyamatos működést garantálunk. A lézerforrás élettartama legalább 100 000 óra.

Az MRJ-Laser Kína egyik vezető jelölő gép gyártója és szállítója. Berendezéseinkkel lézeres jelölést tehet fémeken, fémötvözeteken, műanyagokon és fa anyagokon is. A lézerforrás élettartama akár 100 000 óra is lehet. Gépeink 3D-s jelölésre is képesek 700x700x130 mm méretig. Minimális vonalvastagság 15 mikrométer. Integrált galvo-szkenner, optikai rendszer, fiber kollimátor és kézi jelölőfej egy rendszernél. Kompakt felépítés, stabil teljesítmény, nagysebességű jelölés.

Az MRJ-Laser több, mint 7 éves tapasztalattal rendelkezik a lézerhegesztő gépek gyártásában. Kézi hegesztőnk tökéletesen felváltja a hagyományos (argon) ívhegesztést, elektromos hegesztést és a vékony rozsdamentes acél, vas, horganyzott anyagok és más fémek hegesztésének egyéb folyamatait. Berendezésink teljesítménye 500W és 2000W között van.
Gépeink előnyei: gyors hegesztési sebesség, sima és kiváló hegesztési minőség.

A lézeres tisztító technológiát széles körben használják a világon különböző iparágakban, mint például az építőparban, hajó-, és autógyártásban, gumiabroncsok gyártásánál illetve a kulturális műemlékek védelmében is elterjedt és hasznos megoldás. Gépeink alkalmasak gépsorok és szállítószalagok tisztítására, hegesztési varratok tisztítására, műanyag, fém és alumínium felületek előkészítésére és tisztítására, továbbá épületek homlokzattisztítására vagy épp a rozsda, olaj vagy zsírfoltok eltávolítására.

A lézeres jelölőgépeknek szinte bárhol hasznát vehetjük. Például használják az autóiparban, gyógyszeriparban, illetve élelmiszeriparban. Jelölést alkalmazhatunk precíziós gépeknél, szerszámoknál és orvosi műszereknél is. Megjelölhetünk nagyobb tárgyakat is, például konténereket, vagy fröccsöntő formákat.

A lézeres hegesztést széles körben alkalmazzák különféle iparágakban, például akkumulátorok, elektronikai eszközök, érzékelők és autóalkatrészek gyártásánál. Használják szekrények, konyhai eszközök, felvonók, polcok, kemencék, ajtó- és ablakvédők, elosztódobozok és más háztartási és fémipari eszközök bonyolult és szabálytalan hegesztésére.

Bővebb Információért

Kérem adja meg nevét és telefonszámát, bővebb tájékoztatásért